Yamaguchi houdt contributie laag

ingevoerd op 24-8-2009

BROEK OP LANGEDIJK - Yamaguchi is een laagdrempelige judovereniging met voornamelijk jeugdleden, die draait op een enthousiaste groep trainers en vrijwilligers. De trainers beschikken over een CIOS- of ALO-opleiding, zodat de judoka’s in goede handen zijn.

,,Wij zijn van mening dat de judosport (http://www.yamaguchi.nl/pg-23752-7-29884/pagina/judoles_in_langedijk_alkmaar_of_heerhugowaard.html) voor ieder kind mogelijk moet zijn om te beoefenen. Daarom hanteren wij een lage contributie, betaalt een derde gezinslid maar de helft van de contributie, rekenen wij geen inschrijfgeld en geldt er niet de verplichting om een jaar lid (http://www.yamaguchi.nl/pg-23752-7-29885/pagina/judoinfo_judokai_yamaguchi_algemene_informatie.html) te blijven. Voordat een kind lid wordt heeft het recht op vier gratis proeflessen en een gratis leen judopak. Kinderen zijn al op vierjarige leeftijd welkom bij ons”, aldus Auke Zeijlstra, voorzitter van de club.

,,Judoka’s (http://www.yamaguchi.nl/pg-23752-7-31469/pagina/regels_voor_de_judoka.html) hebben bij ons volop de mogelijkheid om zich te ontplooien. Iedere maand hebben wij ons eigen toernooi. Hier leren de kinderen hoe het er aan toe gaat op wedstrijden.Wanneer kinderen bekend zijn met de wedstrijdregels, bieden wij de mogelijkheid om mee te doen met externe wedstrijden. Zij kunnen dan ook na overleg met hun trainer kosteloos meedoen aan de extra wedstrijdtraining (http://www.yamaguchi.nl/pg-23752-7-29886/pagina/trainingstijden_judokai_yamaguchi.html).”

Yamaguchi beschikt over een goede accommodatie met een splinternieuwe judomat, waar ouders boven naar de judoles van hun kind kunnen kijken. De sportzaal is gelegen nabij winkelcentrum Broekerveiling, zodat ouders tijdens de judoles van hun kind rustig even kunnen winkelen.

Meer weten? Kijk op www.yamaguchi.nl of mail naar info@yamaguchi.nl. Kom gerust eens een kijkje nemen in sportzaal Mayersloot aan de Zandsloot 12 in Broek op Langedijk.

Meer info:
Kosten Kosten