Aan alle ouders/verzorgers van onze judoka’s

ingevoerd op 3-9-2009

Geachte ouders/verzorgers,

De jeugd heeft de toekomst en daarom willen we meer judotoernooien gaan organiseren in de vorm van een vaantjescompetitie. Het is de bedoeling om op elke laatste donderdagavond van de maand een vaantjescompetitie te houden. Dit is een vriendschappelijke competitie waar de judoka’s van Yamaguchi meer judo-/wedstrijdervaring kunnen opdoen.

Een korte uitleg over onze vaantjescompetitie;
Tijdens deze avonden kunnen onze judoka’s, met en zonder ervaring, tegen elkaar strijden voor punten. Deze punten worden bijgehouden op een puntenkaart die zij op hun eerste competitieavond ontvangen. Bij het behalen van een bepaald aantal punten ontvangen zij een speciaal vaantje. (bijvoorbeeld; >50 punten = rood/wit/blauw vaantje) Meedoen aan deze competitie is zeker niet verplicht maar wordt wel zeer op prijs gesteld ook als uw kind niet alle data aanwezig kan zijn! De kosten per avond zijn e 0,50 en zijn bedoeld voor een goed doel.

Om dit alles zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij wel uw hulp nodig!

Dit jaar zal de vaantjescompetitie 9 keer gehouden worden. Tijdens deze 9 avonden vragen wij graag uw medewerking. Wij zoeken ouders die het leuk vinden om tijdens deze avond te helpen door achter een tafel plaats te nemen. Omdat niet iedereen op de hoogte zal zijn wat er van hem/haar verwacht wordt willen wij een introductieavond houden over het noteren van scores en punten e.d. Deze introductieavond is gepland op vrijdag 18 september van 20:30 tot 21:30 in onze eigen sportzaal.

Wij hopen op een groot aantal aanmeldingen zodat wij gezamenlijk met u en onze judoka’s het judoseizoen 2009-2010 goed kunnen beginnen.

Laat u weten of u de 18de komt, dan zorgen wij voor een hapje en een drankje.
Aanmelden kan via Erik van Rijn, e-mail (mailto:erik@yamaguchi.nl).

De vaantjescompetitie begint op donderdag 24-09 van 18:00 t/m 19:00 uur

vriendelijke groet,

Erik van Rijn, Technische Commissie
Bestuur Judokai Yamaguchi
p/a Hooiakker 16
1723 BN Noord-Scharwoude