Yamaguchi actief tijdens beddenrace en sportweek

Onze vereniging was dit jaar goed vertegenwoordigd tijdens de beddenrace en sportweek. Meester Erik was coach van het Jeugdsportweek team Langedoiker Champions van Toine Groot. Ook was Erik coach van het kids Team van Yamaguchi. Met daarin o.a. Abel, Mats, Sten, Mark, Ruben, Ties en Stijn. De kids waren 5e bij de beddenrace, 13e bij de zeskamp en 4e bij softbal. Dat resulteerde in een gedeelde 8e plaats.

De senioren van Yamaguchi waren met een ludiek bed aan de start verschenen van de grote beddenrace. Op het bed een manshoog tempex sculptuur van ons logo. Gemaakt door De la Roy Tempex en Design uit Gemert (http://www.delaroy.nl). De jongens van Yamaguchi liepen met en zonder judopak 14 rondjes om daarna de tweede prijs in ontvangst te mogen nemen.

Meester George en Richard Brink (ledenadmin) liepen in de topklasse maar liefst 45 rondjes om als 7e te eindigen. Ook Meester Richard met zijn vader Gerjo zetten een mooie prestatie neer door 44 rondjes te lopen en als 8e te eindigen.

Als deze inspanningen een voorbeeld zijn voor de sportieve prestaties van Yamaguchi belooft het een mooi jaar te worden,

een trotse voorzitter.
Beddenrace 2011 Beddenrace 2011
Beddenrace 2011 Beddenrace 2011
Beddenrace 2011 Beddenrace 2011