Yamaguchi doet mee aan Langedijkerpas!

Het bestuur van Yamaguchi heeft halverwege 2012 het besluit genomen deel te nemen aan de “Langedijker Pas”. Deze pas is door de gemeente in het leven geroepen om korting te geven op allerlei leuke zaken die Langedijk te bieden heeft zoals b.v. het lidmaatschap aan sportclubs , bezoek aan musea, lidmaatschap van de bibliotheek. Ook geeft de pas korting bij winkels die zijn aangesloten bij de pas.

Alle inwoners van Langedijk kunnen de pas voor een klein bedrag aanschaffen, voor mensen met een laag inkomen is de pas gratis. Belangrijke doelstelling van de pas is verhoging van de maatschappelijke betrokkenheid van mensen met een laag inkomen.

Voor ons heeft de pas als voordeel dat het onze naamsbekendheid vergroot, het is gratis reclame voor de vereniging en het geeft blijk van de maatschappelijke betrokkenheid van Yamaguchi .

Het werkt zo !!
Mensen met een laag inkomen die in het bezit zijn van de pas en die zich willen aanmelden als lid van onze vereniging kunnen het lidmaatschap betalen in de vorm van tickets die zij ontvangen van de gemeente. De tickets vertegenwoordigen een bepaalde waarde en kunnen door de vereniging worden ingewisseld bij de gemeente, die op haar beurt het bedrag van de tickets overmaakt op de rekening van Yamaguchi.

Voor mensen die in het bezit zijn van de kooppas bieden wij naast de 1e 4 gratis proeflessen tevens de 1e maand van het officiële lidmaatschap gratis aan.

De pas gaat van start op 1 januari 2013, wees dus niet verrast als mensen de pas tonen of aankomen met de tickets.
Ik hoop dat onze deelname aan de pas voor ons voordelig zal uitpakken en hoop dat veel mensen er gebruik van zullen maken

De secretaris.
Wim Niesten
Langedijkerpas Langedijkerpas