Oranje banden toernooi Dojo t Loo

ingevoerd op 3-6-2013

Zondag 26 mei vond het wit, geel en oranje banden toernooi plaats in Heiloo.
Het toernooi werd georganiseerd door dojo ’t loo, de organisatie verliep soepel, alle judoka’s waren in poultjes ingedeeld zodat je minimaal 4 wedstrijden kon judoën.

In het 1ste blok mochten Nadia en Loek het spits afbijten, de eerste wedstrijd mochten ze gelijk tegen elkaar judoën en Loek kwam als winnaar de mat af. Beide hebben lekker staan judoën maar kwamen nog tekort om in de prijzen te vallen.

In het 2de blok was het de beurt aan Jacco en Anouk. Jacco heeft met sterk judo en wisselende worpen een mooie 1ste plaats weten te behalen. Anouk had helaas niet helemaal haar dag en ging zonder prijs naar huis.

In het 3de blok was het de beurt aan Onno en Ian. Onno heeft een aantal speciale opdrachten mee gekregen en heeft die goed weten uit te voeren. Hij mag met een 1ste plaats terug kijken op een goed toernooi. Ian moest de allerlaatste wedstrijd met ippon winnen om 2de te kunnen worden. HIj zei: meester vorige keer won ik ook van deze jongen dus dat gaat me vandaag weer lukken. Binnen een minuut maakte hij zijn belofte waar en mocht hij inderdaad de 2de plaats in ontvangst nemen.

Ik kijk als coach terug op een leuk en leerzaam toernooi.