Yamaguchi seniorenteam is genomineerd!

Beste Yamaguchi 1,

Namens het comité sportgala Langedijk mag ik bekend maken dat jullie zijn genomineerd voor de titel sport ploeg van Langedijk seizoen 2012-2013. Deze word gehouden op vrijdag 30 augustus in horecacentrum Concordia, te Noord-Scharwoude.

Vanuit de gemeente Langedijk is er aan de Beddenrace organisatie gevraagd dit evenement te organiseren. Dit hebben wij met beide handen aangepakt en is het comité sportgala Langedijk opgezet. Wij hebben voor deze avond een mooi programma in elkaar gezet.

Hierbij nodig ik jullie uit om op vrijdag 30 augustus bij het sportgala aanwezig te zijn. De zaal zal vanaf 20.00 uur open zijn en zal het gala om 20.30 uur starten. Per genomineerde reserveren we zes plaatsen. Doordat het team uit een meerdere personen bestaat zal er in de zaal meerdere plaatsen gereserveerd zijn. Dit zal echter niet bij de tafels van de genomineerde zijn. Bij binnenkomst mogen jullie je melden bij één van de gastvrouwen die in de hal aanwezig zijn. Zij zullen jullie naar jullie plaats begeleiden.

In de week van maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus zouden wij een demo film willen maken die op de avond wordt gepresenteerd. Hiervoor zullen René Duys en Jan Kramer contact opnemen.

Graag zou ik in het kort jullie prestatie van het afgelopen seizoen op papier willen hebben en is de vraag of dit zou kunnen omschrijven in een mail naar mij.

Hopende zijn jullie blij met de nominatie en zien we jullie graag op vrijdag 30 augustus.

Met vriendelijke groet,

Arno Koster
Comité sportgala Langedijk

Hier kun je stemmen! (https://www.facebook.com/sportgalalangedijk/app_126231547426086)
Yamaguchi 1 Yamaguchi 1