Grote clubactie

ingevoerd op 24-9-2014

De vakantie is voorbij, de scholen maar belangrijker de judo training is weer begonnen.

Dit betekent ook dat op zaterdag 13 september de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie weer start!

Dit jaar doet jullie vereniging Judokai Yamaguchi ook weer mee. Natuurlijk gaan we samen proberen om zo veel mogelijk loten te verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Dit geld kan worden besteed als er bijvoorbeeld nieuwe matten nodig zijn, of misschien volgend jaar weer een machtig judokamp. Van de overige 20% organiseert de Grote Clubactie de loterij met onder andere een hoofdprijs van € 100.000,- voor de loten kopers.

Maar voor jullie, de loten verkopers zijn er ook veel leuke en verrassende prijzen te winnen! De Grote Clubactie organiseert ook dit jaar weer een verkoopwedstrijd voor de jeugdige lotenverkopers. Jullie kunnen je na het verkopen van de loten registreren op de website. De hoofdprijs is een Apple Ipad.

Verkoopt een lid van onze vereniging straks 20 of meer loten? Dan krijgt hij/zij een gratis toegangskaart, geldig i.c.m. 1 volbetalende persoon, voor een van de volgende pretparken: Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland.

Dan is er nog een prijzenpakket voor de beste lotenverkoper van Yamaguchi! De precieze inhoud van het prijzenpakket is nog een verrassing. Uiteraard is het pakket geschikt voor alle leeftijden. Een mooi cadeau.

Lotenverkopers vinden informatie over deze acties in de verkoopboekjes en op de Grote Clubactie website.

Als sponsor en partner van de Grote Clubactie helpt Horloge.com (http://Horloge.com) ons met extra prijzen voor de lotenverkopers.


Alsof het nog niet genoeg is sponsort Judopak.com met prachtige prijzen:

Voor de 3 judoka’s met die de meeste loten verkopen:

1 Een nieuw judo pak inclusief een mooie judo tas
2 Een nieuw judo pak
3 Een judo tas

De verkopers 4 tot en met 10 krijgen allemaal een eigen rode en witte band geborduurd met hun naam.

Al deze prijzen voor de verkopers en de kopers moeten er toch voor zorgen dat er heel veel loten worden verkocht.
Meedoen is heel gemakkelijk. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol, vraag een nieuwe aan je trainer. Want je weet het 80% van de opbrengst is voor jullie vereniging. Lees goed de instructies in het lotenboekje en check de website.

Allemaal veel plezier en veel succes!