Deen sponsoractie

ingevoerd op 19-7-2012

Dit jaar mocht Yamaguchi weer meedoen aan de Deen Sponsoractie. Voor onze vereniging en voor nog vier verenigingen stonden er van 9 april tot en met 19 mei kokers klaar bij Deen in Broek op Langedijk. De bedoeling was om zoveel mogelijk sponsormunten te verkrijgen.

Iedere vereniging moest zich een zaterdag in de winkel presenteren. Yamaguchi was zaterdag 12 mei aanwezig.

s’Morgens om kwart voor tien hebben George en Wim judomatten van de zaal naar het winkelcentrum gereden, zodat we daar die dag demo’s op konden geven. Om tien uur kwam ook Erik naar Deen om samen met Wim en een paar kinderen bij de koker van Yamaguchi te staan om de munten binnen te halen. Hierbij deelden zij pennen uit aan mensen die 5 of meer munten gaven. Dit verliep erg goed en de stapel muntjes steeg gestaag.

Later kwamen George en Richard om met de jongste judoka’s judodemo’s op de mat te geven. Dit was erg leuk om te zien en heeft ook een ledenwervend resultaat gehad. Ook hebben zij flyers van Yamaguchi uitgedeeld.

s’Middags kwamen Bob en Tim om met de oudste judoka’s te judoën. Zij hebben met hun spectaculaire worpen het winkelpubliek vermaakt.

Om vier uur heeft Auke met Max en Ties de matten weer teruggebracht naar de zaal. Het was een succesvolle dag geweest want we zijn van een vijfde naar de derde plaats gegaan in het muntenklassement. De Deen Sponsoractie heeft voor onze vereniging 897,09 euro opgeleverd. Dit is een mooi bedrag dat de vereniging goed kan gebruiken!