30 okt 2009: Pagerank Yamaguchi stijgt naar 4

Zoekmachine optimalisatie voor Judokai Yamaguchi

Op dit moment zijn Nederlanders via zoekmachines als Google op zoek naar u. Zoekmachine optimalisatie via uw website zal ervoor zorgen dat meer toekomstige klanten ú zullen vinden op het moment dat ze naar u op zoek zijn.

Voor Judokai Yamaguchi is Kantoor260 reclame en webdesign in juni 2009 een zoekmachine optimalisatie (http://www.kantoor260.nl/pg-7172-7-32176/pagina/zoekmachine_optimalisatie.html) campagne gestart. Op 25 juni 2009 heeft Google de website van Yamaguchi opnieuw beoordeeld en de website een PageRank van 3 toegekend (was 2). Op 30 oktober 2009 heeft Google de website van Yamaguchi opnieuw beoordeeld en de website een PageRank van 4 toegekend (was 3). PageRank is een waardering van Google om pagina’s op internet te ordenen naar belangrijkheid.

Een pagina krijgt een hogere PageRank als er meer links van andere pagina’s zijn waarbij het aantal links op die andere pagina’s en de PageRank van die andere pagina’s ook van belang zijn. Een hogere PageRank heeft als gevolg dat zoektermen (http://www.kantoor260.nl/nw-7172-7-709207/portfolio/resultaten_zoekmachine_optimalisatie_integro_veelbelovend.html) waarop de website wordt gevonden eveneens in belangrijkheid stijgen.

Zoekmachine optimalisatie biedt u vele voordelen. Onderzoek toont aan dat bezoekers via zoekmachine optimalisatie (http://www.kantoor260.nl/pg-7172-7-32176/pagina/zoekmachine_optimalisatie.html) echt interesse tonen in uw organisatie. Bezoekers die u via zoekmachine optimalisatie verkrijgt, vinden namelijk de informatie die ze zoeken. De dienst is daarbij precies gericht op uw doelgroep door middel van speciale zoektermen, zodat zij u zullen vinden in Google.

Gratis website check

Bent u benieuwd naar onze zoekmachine optimalisatie dienst? E-mail dan uw domeinnaam naar de Kantoor260 mailbox. Wij doen dan GRATIS een website check en ontvangt u daarvan een rapport. Naar aanleiding daarvan neem ik contact met u op om de mogelijkheden van deze vorm van zoekmachine marketing voor uw organisatie met u te bespreken.

De voordelen van zoekmachine optimalisatie:

• U behaalt betere posities in de grote zoekmachines als Google
• U krijgt meer bezoekers, en dan voornamelijk meer mensen uit uw doelgroep, op uw website
• Meer mensen zullen klant bij u worden of ten minste contact met u opnemen
• En dit is ook nog allemaal voor u inzichtelijk. We kunnen u laten zien welke posities u behaalt, hoeveel bezoekers zoekmachine optimalisatie u oplevert en wat ervoor kan zorgen dat u nog betere resultaten behaalt.

Meer info:
Pagerank Pagerank